Afrejsen


Vækkeuret ringede kl. 02.30.

Ud i bad og så en kop kaffe. Svigerinde Bethina havde sovet hos os, så hun kunne køre os i lufthavnen. Hun passer også hus og kat imens vi er væk.

Vi havde tjekket ind hjemmefra, så vi skulle bare lige have bagagestrimlen i automaten. Det ville den så ikke lige give os, så det var op i køen, som allerede var lang. Men så kom jeg da lige til at se på vores billet, det lille røde mærke i hjørnet, "skyprirority", ja for pokker vi har jo købt premium billetter ☺
Så vi røg da lige uden om og over i den anden skranke, hvor der ikke var nogen og vupti, fastlane gennem security og så stod vi i afgangshallen.
Vi fik lige handlet det taxfree vi skulle og så kunne vi lige nå en kop kaffe.
Vi skulle med KLM til Amsterdam, afgang kl. 6. Der var hurtig bording og vi var afsted til tiden. Det håbede vi så også vores kufferter var😂😂

I Amsterdam var så lige nogle ekstra sikkerhedsprocedure vi skulle igennem. Og så kunne vi gå ud til næste gate og Delta som vi skulle flyve med. Vi fik af vide at flyet var en lille time forsinket...det kunne vi ikke lave om på. Så vi satte os og ventede.


Det blev bordingtid og vi gik igen igennem som nogle af de første og skulle så med bus ud til flyet.




I kabinen fik vi nogle dejlige pladser. Og der var massere af plads og vi havde vores eget rum til håndbagage. Der var faktisk så meget plads ved sædet, at jeg ikke kunne nå underholdningsskærmen uden at jeg skulle læne mig frem. Totalt iorden!

Underholding på skærmen var der nok af, rigtig mange gode film og serier. Vi fandt, hver især, hurtig en film vi ville se og fald til ro over den.

Inden længe kom stewerdessen med et menu kort 😁 ja, der var service på, skal jeg love for. Der var 3 retter at vælge imellem, en frugttallerken, samt dessert og så var der også listet op, hvad vi kunne vælge lige inden vi skulle lande.

Der var 8 timers flyvning til New York, men det gik over al forventnign ret hurtigt. Egentlig lige tilpas, og faktisk mere rart en de 10-12 timer vi flyver når vi er i det vestlige USA. Forsinkelsen fra Amsterdam blev indhentet over Atlanten.

Vi kom af flyet og skulle nu igennem immigrationen. Da Daniel ikke havde været i USA før på ESTA skulle han i en kø for sig selv, men Sabina fik lov at bruge den kø også, så han ikke skulle stå der alene. Vi gik i en selvbetjeningskø, hvor vi selv skulle scanne vores pas og få udskrevet et dokument, som så bare skulle afleveres når vi viste vores pas. Pænt hurtigt var vi alle 4 på den rigtige side og vi fandt vores kufferter.

Vi havde SMS'et til vores chauffør at vi var ved at være klar, så han stod lige uden for med skiltet "Family Jakobsen". Fedt!!



En stor SUV, Chevrolet Surburban var klar til at fragte os til Manhattan, nærmere betegnet Pod 51East 51st. St.

Og der var kø, som i kø som man ser på film... og dytten, som om det hjælper. Tålmodighed. Vi brugte tiden på at vende og dreje hovedet for at få det hele med :-) Vi kunne også bare have lænet os tilbage og gloet i mobilen, for da vi satte os ind tikkede en sms ind " Velkommen til "Family Jakobsen's wi-fi". Nyd turen... det var da en fin service. Men vi ville nu hellere kigge ud gennem vinduet.




Igennen Queens og over  Ed Koch Queensboro Bridge og så varede det ikke længe for vi rullede ind foran hotellet. Indtjekning og så var vi indlogeret. Værelserne var bittesmå, men det vidste vi på forhånd. Vi skal jo heller ikke være her så meget, det er byen vi skal se og vi er klar til ferie og oplevelser.



Jeg vil ikke lige tænke på hvad almindelige størrelse hotelværelser koster her på Manhattan, for vi har givet "kassen" for disse😲

Nå, nok om det. Nu vil vi nyde New York.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar