Sov da lidt længere idag....

7. oktober 2018


Deko på væggen i lobbyen (døren til trappen er i billedet )

Idag sov vi da til ved 6 tiden. Lå lige og vendte og drejede os, og så op i bad.

Morgenmaden fra i går gentog sig, det var dejlig nemt. Over morgenmaden planlagde vi dagen. Ud fra dagen igår, fandt vi ud af at vi må tage en dag ad gangen, og så se på vejr og vind.

Dagen planlagt og vi gik på værelserne og gjorde os klar til at gå.

Vi gik først ud til FN bygningen og FN's hovedkvarter, som ligger helt ude ved East River. Herude lå også en af Trumps bygninger, The Trump World Tower. Der var skarpt bevogtet omkring FN bygningen, men det er vel naturligt nok.

The Trump World Tower

Statue på FN's område

FN's hovedkvarter
Fra området ved East River gik vi over Grand Central Terminal, hvor vi lige besøgte Meyers bageri og købte en thebolle 😋 De solgte både rugbrød, thebirkes og frøsnappere. Men vi mødte lige en anden dansker som kommer der tit, og han sagde det ikke smagte som hjemme i DK. Det ville også være ærgerligt hvis ikke vi lavede det bedre selv.

Meyers bageriudsalg i Grand Central Terminal
Så gik turen til Rockefeller Center igen, men det var stadig meget tåget, så vi lavede igen billetterne om. Denne gang til tirsdag eftermiddag.

Det var tid til en lille pause og vi gik på Starbucks og fik kaffe og en lille kage🙊

Central Park var næste punkt på dagsordnen. Vi lejede cykler så vi kunne cykle hele parken rundt med stop undervejs. Turen rundt var på 10 km. Vi stoppede ved forskellige steder, bl.a. et sted hvor der stod en og lavede kæmpe sæbebobler. 


Også ved Conservatory Water stod vi af. Der var en masse små fjernstyrede sejlbåde i søen, så hyggeligt at se på. Oppe bag ved søen stod en statue af "Alice i Eventyrland". Noget svær at få fotograferet ordentligt, da det var tilladt at klatre på den.

Conservatory Water

Familien på cykeltur

"Alice i Eventyrland"
Den største som var i parken var vores helt egen HC Andersen. Han sad der med sin eventyrbog om den Grimme ælling. Han var et stort tilløbsstykke og hver eftermiddag kom der en og læste hans eventyr højt.




Videre rundt i parken og vi kom til "Jacqueline Kennedy Onassis Reservoir" En kæmpe sø med springvand i og med alle de svimlende dyre adresser som skyline.




Vi rundede turen af ved Turtle Pond. Ret så ulækkert vand de var i der.


Vi tog en kort drikkepause, og så kørte vi det sidste stykke ud til Central Park St. og gik over til cykeludlejningen for at returnere cyklerne. Vi var temmelig våde af sved, det var 27 grader og vi havde trampet afsted og så med den luftfugtighed....lidt klamt. Men skønt, for nu var solen kommet frem og havde brændt skyerne og tågen væk.

På vej retur gik vi lige, for en gangs skyld, forbi Rockefeller for at se om vi kunne lave billetterne om til NU. Men alt var booket, så vi holdte os til tirsdag.

Vi kiggede lidt rundt på Rockefeller Plaza. Der ligger jo en skøjtebane foran, og nu var den åbnet for skøjteløb. Så hyggeligt at se.

Citröen kaffevogn på Rockefeller Plaza

Lego store på Rockefeller Plaza

Fronten af Rockefeller Plaza

Memorial foran Rockefeller Plaza
Så var det hjemad. Vi var sultne og valgte den lette ( og usundeste ) løsning. Mc Donald.


Vi havde så ondt i fødderne, især mig - den var helt gal, øv. Faktisk byttede jeg sko med Sabina på vej hjem fra Mc Donalds😨 Sabina havde også ondt i ryggen nu ( hun har meget dårlig ryg ).

Op på værlserne med os....ahhhhh af med skoene og så op og ligge med benene højt 😁

Senere på aftenen gik Kim og jeg over til Roosevelt Hotel på 45 st. Her boede Anja og Danny fra Allerød med deres to piger. Vi satte os i deres lobby og fik en lille én og en sludder. Efter 1½ times tid gik vi retur til hotellet. Klokken var blevet 23.00. Egentlig ville vi gerne have haft en bid mad, men der var lukkert de steder vi gik forbi. Men vi klarede os jo nok.

Der var flot med lys på bygningerne da vi gik hjem.



Klokken 23.30 lå vi under "dynen", som er et lagen, da det er meget varmt om natten.

Sikke en dag med mange oplevelser.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar